Genel Sekreterlik -

2. İçerik

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanlığı

HAKKIMIZDA
Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanlığı, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin efektif ve etkili tanımı için, üniversite temasının uygun iletişim kanalları ile yönetilmesini sağlamak için ihtiyaçları belirleyerek tüm bunlara uygun strateji planını ve entegre iletişim planlarını hazırlar.
Plan kapsamındaki yapılacak tüm faaliyetleri de koordine ederek, aylık plan/rapor olarak mütevelli heyete ve genel sekreterliğe sunar.

• Üniversitenin ana temasına; eğitim, araştırma-geliştirme ve kalite politikasına uygun olarak marka algısını ve marka bilinirliğini yönetir.
  • Sahada yapılacak tüm tanıtım faaliyetlerini, halkla ilişkilerini, iletişim faaliyetlerini oluşturulan stratejik iletişim planı çerçevesinde uygular ve koordine eder.
  • Üniversitenin iç ve dış tanıtım materyallerini planlar, geliştirir; üretimini ve dağıtımını koordine eder.
  • Üniversitenin yamasına ve eğitim politikasına uygun olarak kurum ve kuruluşlarla işbirlikleri geliştirir, projeler üretir ve koordine eder.
  • Üniversite iç ve dış iletişim kanalları için tüm grafik- tasarım iş kalemlerini yönetir ve yürütür.
  • Üniversitenin web sitesi, sosyal medya dahil tüm dijital tanıtım kanallarını yönetir, koordine eder; proje üretir ve yönetir.
  • Üniversitenin basın iletişim faaliyetlerini planlar, içeriklerini üretir ve basın iletişimini koordine eder.